نظافت منزل در کرج

نکات کاربردی برای رها شدن از بوی بد سیگار

نکات کاربردی برای رها شدن از بوی بد سیگار نکات کاربردی برای رها شدن از بوی بد سیگار

شاید برایتان سوال پیش آمده باشد که چگونه بوی بد سیگار را از بین ببریم؟ آیا راهکاری وجود دارد که بتواند بوی بد سیگار را از دهان از بین ببرد؟ 

ما امروز تصمیم گرفتیم که در مورد نکات کاربردی برای رها شدن از بوی بد سیگار توضیح دهیم. پس اگر در این زمینه نیاز به کسب اطلاعات بیشتری دارید تا انتهای مطلب با شهرآرا دفتر خدمات نظافت منزل در کرج همراه باشید.

نکات کاربردی برای رها شدن از بوی بد سیگار

۱. جذب بو با سیب:

سیب، علاوه بر ارزش‌ غذایی بالا، یکی از بهترین جذب‌کننده‌های بو محسوب می‌شود. برای این کار، یک سیب را به دو نیم تقسیم کنید و نیمه‌های آن را در نزدیکی مناطقی که بوی سیگار مشهود است، قرار دهید. با گذاشتن سیب برای یک شب اجازه دهید تا به عنوان فیلتر طبیعی بوی سیگار را به خود جذب کند

استفاده از سرکه:

سرکه به عنوان یک خنثی‌کننده بو مؤثر شناخته می‌شود که می‌تواند بوی سیگار را به طور کلان از بین ببرد. یک راه برای استفاده از سرکه این است که یک پنجره را باز کرده سپس یک قابلمه را با سرکه پر کرده و روی اجاق قرار دهید. 

بگذارید سرکه به جوش برسد تا بوی آن تمام اتاق را فراگیر کند و بوی سیگار را از بین ببرد. همچنین می‌توانید مخلوطی از سرکه و آب را بر روی لوازم منزل، زمین و دیوارها اسپری و تمیز کنید تا باعث تازه شدن فضا شود. 

 استفاده از تفاله قهوه

اگر دوست دارید بوی دود سیگار را به یک رایحه دلپذیر تبدیل کنید، این راهکار برای شماست. تفاله‌های قهوه را خشک کنید و در کاسه‌های کوچک بریزید. این کاسه‌ها را در نقاط مختلف خانه یا حتی داخل ماشین قرار دهید. هر ۲۴ ساعت یکبار، تفاله‌ها را تعویض کنید. تفاله قهوه بوی دود را جذب می‌کند و بوی خوش قهوه را در اطراف پخش می‌کند.

بوی بد دهان سیگار

مراقبت از دندان ها:

مسواک زدن، نخ دندان زدن، و استفاده از دهانشویه بلافاصله پس از سیگار اقدام به حذف بوی دود و کاهش تاثیرات نیکوتین بر دندان‌ها می‌کند. این تدابیر فوری بهترین راه برای بهبود تازگی دهان است.

استفاده از پاک کننده زبان: استفاده از پاک کننده زبان نه تنها از بوی دود جلوگیری می‌کند بلکه  لکه‌های نیکوتینی که ممکن است بر زبان شما بمانند، را پاک می کند.

آب نبات و قرص نعناع: استفاده از آب نبات یا قرص‌های حاوی نعناع پس از سیگار، علاوه بر ایجاد حس تازگی در دهان، به کاهش بوی سیگار نیز کمک می‌کند.

آدامس: مصرف آدامس پس از سیگار، هم برای تازه کردن دهان و هم برای کاهش بوی دود، مفید است. آدامس همچنین می‌تواند احساس خشکی گلو ناشی از سیگار را نیز کاهش دهد.

توجه به نظافت بینی: حفظ تمیزی بینی و استفاده از آب نمکی یا راهکارهای خاص برای شستشو، می‌تواند از بوی دود در داخلی بینی جلوگیری کرده و تازگی نفس را افزایش دهد.

چیکار کنیم بوی سیگار نگیریم؟

بوی سیگار نه تنها برای خود فرد، بلکه برای اطرافیان نیز ممکن است آزار دهنده باشد. برای جلوگیری از بوی سیگار و حفظ تازگی، راهکارهای زیر را امتحان کنید:

رعایت بهداشت فردی: حتماً بعد از هر سیگار، از مسواک زدن، نخ دندان زدن و دهانشویه استفاده کنید. 

مراقبت از لباس و مو: لباس‌ها و موها می‌توانند بوی سیگار را تا مدت زمان طولانی نگه دارند. پس از سیگار، لباس‌های خود را عوض کرده و موهایتان را با یک شامپو معطر بشویید.

مصرف مواد تازه: مصرف میوه‌ها، اسپری‌های معطر، یا حتی یک دمنوش نعناع تازه، می‌توانند بوی دود را جذب کرده و تازگی دهان و محیط شما را تضمین کنند.

محیط تهویه‌ی مناسب: تهویه‌ی مناسب در فضاهای داخلی کمک می‌کند بوهای ناخوشایند از بین بروند. 

اصول چیدمان مبلمان در خانه

چگونه بوی سیگار را از دست ببریم؟

بعد از استعمال سیگار اگر دستتان بو گرفت می توانید بلافاصله دستان خود را با آب و صابون بشویید. اگر بوی سیگار از بین نرفت دو روش دیگر را که در ادامه معرفی می کنیم امتحان کنید:

اول اینکه مقدار کمی جوش شیرین همراه با مایع دستشویی به دستتان بزنید و بعد از چند ثانیه با آب بشویید تا بوی بد سیگار از دستتان ببرد.

دومین روش استفاده از پدهای پاک کننده و ضد عفونی کننده دست است. البته باید مراقب باشید که دستتان را به چشمتان نزنید تا دچار آسیب و سوزش چشم نشوید.

از بین بردن بوی سیگار از مبل

 

  1. مقدار کمی سرکه سفید را با آب ترکیب کنید و با ابر تمیز بر روی مبل بکشید و اجازه دهید خشک شود.

  2. مقداری کمی پودر جوش شیرین روی مبل بپاشید و بعد از چند ساعت با جاروبرقی آن را تمیز کنید.

  3. اگر بخار شوی دارید با استفاده از آن بوی سیگار را از روی مبل از بین ببرید.

  4. از اسانس و اسپری های خوشبوکننده استفاده کنید تا بوی بد سیگار را از بین ببرید.

خواندن 15 دفعه
محتوای بیشتر در این بخش: « اصول چیدمان مبلمان در خانه

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید